VBS Nieuws

Onze jaarlijkse quiz ten voordele van onze school gaat weer door!!

Kom je ook meedoen?

Inschrijven = 20 euro per ploeg (maximum 4 spelers per ploeg).

 Inschrijven bij Michel Maes 0477 - 95 89 84 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na de succesvolle chocloadeverkoop van vorig jaar, organiseert het oudercomité van VBS De Schatkist Wieze dit jaar een 2de EXCLUSIEVE CHOCOLADEVERKOOP ten voordele van verfraaiingswerken aan de speelplaats.

 

Opmerkingen, ideeën, …  door de (groot)ouders mogen voor 15 maart naar de verantwoordelijke van onze school: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  gestuurd worden.

 

De scholen in Lebbeke werken samen met het gemeentebestuur en de provincie mee aan het project Route2school. Via dit project willen we een grondige analyse laten maken van de verkeersveiligheid op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van leerlingen.

Hiervoor roepen we in de eerste plaats de hulp in van leerlingen, maar ook ouders, leerkrachten en politie worden betrokken.

Via Route2school krijgt u de mogelijkheid om mobiliteitsknelpunten op schoolroutes te melden, maar ook om mee na te denken over oplossingen.

We willen samen met jullie op zoek gaan naar goede oplossingen om de verkeersveiligheid van leerlingen te verbeteren.

Via deze nieuwsbrief willen we daarom een warme oproep doen om deel te nemen aan dit project. Uw inbreng is namelijk zeer belangrijk om mee de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren!

Voor het Route2School-project verzamelen we van maandag 1 oktober 2018 tot en met vrijdag 9 november 2018 zoveel mogelijk data.
In een volgende stap volgt een grondige analyse van de verzamelde data die besproken wordt met de gemeente Lebbeke, politie en de scholen. De resultaten van het project zullen uiteindelijk publiek meegedeeld worden, zodat iedereen ziet welke stappen we ondernemen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren. Meer info over het project: route2school

 

Copyright © 2019 VBS de Schatkist Wieze. Alle rechten voorbehouden.
Kloosterstraat 1-5 - 9280 Wieze
Ontwikkeling & design Schoolteam